Drie mensen in indoor ski hal

Snowworld

8 april 2020 • 1 min leestijd

Algemeen Sport

Bij Snowworld kun je 365 dagen per jaar terecht om diverse wintersporten te beoefenen. Natuurlijk is de beleving indoor anders dan wanneer je in de echte sneeuw van een berg af roetsjt met je ski’s of op je snowboard, maar dat maakt het plezier er zeker niet minder om. Je kunt er wel een gezellig dagje uit met de hele familie van maken. Je kunt er namelijk behalve skiën en snowboarden ook sleeën of in een grote binnenband de piste afglijden (tubegliden).

Snowworld Zoetermeer

De vestiging in Zoetermeer heeft in 1996 als tweede in Nederland zijn deuren geopend, zodat liefhebbers van wintersport het hele jaar kunnen genieten in deze overdekte skihal. Hier beschikken ze over twee pistes van 160 meter en ook nog een piste van 300 meter.

Snowworld Landgraaf

Dit is een spectaculaire skihal met maar liefst vier pistes. De vestiging in Landgraaf is geopend in 2001. Eén van de pistes hier is een officiële FIS piste met een lengte van 369 meter. Hier werd in 2019 zelfs een officiële snowboard wedstrijd gehouden. Er is een stoeltjeslift om je naar boven te brengen waarnaast een piste ligt van 387 meter, ook deze is dus ongeveer gelijk aan de FIS piste.

Algemeen Sport